HEJ VÄRLDEN

Bibelfjällarna lyser med sin frånvaro här på bloggen och snart går vi på jullov! Sista månaden har varit intensiv på många olika sätt och jag tror att vi alla går på reservkrafterna nu. Tisdag är sista dagen för terminen och sen far vi för att fira jul med våra familjer.
 
Sen vi sist skrev så har vi gjort massor! Två födelsedagsbarn har blivit firade och två nästan födelsedagsbarn har också fått skönsång i sängen. Förra helgen hade bibelfjäll hand om gudtjänsten i Tärna. Då fick vi också besök av ett gäng gamla bibelfjällare och det blev bio i kyrksalen. En helt underbar dagstur till Rutjebäckan med snöskor, stighudar och alpine trekkers. Carl-Henrik med familj kom upp och hade alpint med oss, tyvärr måste jag säga att grundpositionen är lätt att glömma bort!  Under julmarknaden gick vi runt i byn och sjöng julsånger, stående ovationer överallt. Vi hann med ett kort besök på Wärdshuset och kakbuffe innnan vi gick vidare till kapellet där det var andakt. Terminsavslutning med scouterna bjöd också på alla sorters kakor man kan tänka sig. Ett par lördagskvällar har vi umgåts med de fina ungdomarna på Aktiv ungdom och nu i lördags var det disco i simhallen. Spontanturer uppåt för att få sig ett fint åk. Elisabet har varit upp hos oss två gånger och haft Salomo, Judit och själavård. P-O håller på att gå igenom kyrkohistoria och Mojo pratar laviner. Nu i veckan tolkade vi med skoter till Viterskalet och sov över. Riktigt fint väder fick vi och stjärnhimlen på natten kan har varit den vackraste i världshistorien. Under kvällen fick Elo skjuts till Tärna för att undersöka sitt knä som hade kommit i närkontakt med Immes vassa stålkanter på snowboarden. Två stygn och ett förbud att böja knäet på ett par dagar blev följderna. Lite dum tajming tyckte de andra eftersom torsdag och fredag var det telemark med Mojo! Flera utav bibelfjällarna har nu säsongshyrt telemark så kul måste de haft. Själv låg jag i sängen och hostade men har blivit lovad en privatlektion med Mojo senare. 
 
Ja det var lite av vad som har hänt senaste månaden. Här kommer bilder från när kameran har varit med.
Kram Emmy
 
 
 
 
 

Utevilad

En utmaning jag och Johannes har antagit är att sova ute i 200 nätter. Vi startade i september och nu har 92 nätter utomhus passerat. Vi började med att sova i ett vindskydd som numera har bytts ut till tält. I natt gjorde vi vår debut med vintertältning och bra gick det! vi har skapat en blogg där ni kan följa med på vårt äventyr här i Hemavan. 
 
utevilad.blogspot.com
 
MVH/ Elin Johansson

RSS 2.0