Massa kul

Denna veckan har vi haft besök av en lärare från Våga Tro, nämligen Andreas Abrahamsson. Han har pratat om den profetiska gåvan, att be för sjuka och om hans syn på ondskan. Spännande dagar som gett oss alla mycket att fundera på. 
 
Gårdagen spenderades på olika sätt. Några tog sig en tur upp för Artfjället för att åka ner i lössnön, och så var vi sju stycken som for till Mo i Rana i Norge. Det är den närmsta staden från Hemavan, 11 mil bort. Men det var det värt för att få gå i lite affärer och äta på restaurang! :) Kul hade vi i alla fall. 
 
Idag har de flesta åkt massa skidor och bräda. Riktigt bra dag i backen med sol och en temperatur som känns riktigt behaglig när man jämför med de 30 minusgrader som varit tidigare. 
 
Denna bild är från förra lördagen då vi tog oss upp till Fjällfina-kåtan för att grilla korv. 
 
 
Till veckan väntar själavårdslektioner, snowboardlektioner, skotertur och sist men inte minst, till helgen drar vi till Lycksele för att delta i amatör-innebandyturneringen Duvan Cup. Heja på oss så ska det nog gå vägen detta. 
 
Ha det gott!

Fint

Idag bröt vi klassrumslektionerna med att enskilt ta oss uppför fjället och fundera över det vi pratat om de senaste dagarna. Ensamhet, tystnad, tankar och storslagen utsikt är inte helt fel. 
 
 

Nu är vi tillbaka!

Premiärveckan på vårterminen är avklarad. Vi började med att ha skidlektioner med CH från Umeå onsdag och torsdag. På fredagen var det tänkt att vi skulle göra en skotertur och köra upp för skoterkort men på grund av det blåsiga vädret blev det inte av. Istället knatade vi upp för centrumbacken och tränade oss i att skydda oss mot blåsigt väder genom att gräva nödbivacker, använda vindsäckar och sätta upp tält. Vi var 15 som fikade i vårt 4-mannatält, trångt men ack så skönt jämfört med vädret utanför! På nervägen gjorde vi en vansinnesfärd på pulka, snowracer och stjärtlapp ned för skidbacken med medvind i ryggen. Det var crazy bananas!!
 
 
 
 
 
Dagen därpå fortsatte vinden vina till vår nackdel och backen var stängd. 15 små bibelfjällare undrade hur vi skulle spendera denna dagen, vad gör man inomhus i Hemavan när backen är stängd, liksom? Spela spel och chilla kan man ju dock alltid göra. 
 
Nästa vecka blir en innevecka med gästlärare, bibeln och markusevangeliet.
 
På återseende!

RSS 2.0