Läger

Nu har ännu en vecka paserat och som Judit nämnde i förra inlägget så har vi gått igenom delar av samuelsböckerna och konungaböckerna. Det har varit intressant har fått en öveblick på hur det var under 1200-300 F.kr. då det levde massa kungar som byttes ut hela tiden och under vilka århundraden som vissa specifika händelser i Bibeln ägde rum.

vi har oxå planerat en del denna vecka. Vi började i torsdags förmiddag att planera inför storstadsveckan" som äger rum v. 45. då vi ska till Umeå o hälsa på, de verkar bli en rolig vecka, mer info kommer i senare inlägg då vi varit där.
Vi planerade oxå inför den här helgen som har varit nu då det har varit ett gäng ungdomar från Öppen Gemenskap i Umeå här, vilket har varit riktigt skoj. Igår var vi med dem en sväng på badhuset (där vissa av oss tänkte dricka upp bassängen) och idag tog vi med dem till ruttjebäcken. Tråkigt bara att vi har sån otur med vädret, småregnat hela dan... men vi hade skoj ändå. Är en riktigt häftig plats, man får se massa häftiga formationer som vattnet har format och man kommer riktigt nära o kan känna vatttnets enorma kraft när det drar ner genom berget.
Imorgon är tanken att vi ska ta med dem upp till Fjällfinakåtan och leka och bjuda på lite gott tillagat över eld, hoppas på att vädret blir bättre.

Till sist det viktigaste som hänt i veckan: Jag fyllde år igår (läs söndag) Så GRATTIS mej!!!!

/Jesper
Trackback
RSS 2.0