11-10-10

Nu har vi varit här i Hemavan i åtta veckor och är inne på den nionde. Tiden går hur fort som helst!
Förra veckan inleddes med att vi, i våra smågrupper, fick i uppgift att förbereda varsitt drama om Mose och Josuas liv. Det var lite knepigt att få med allt, eftersom det trots allt finns en del viktiga händelser i dessa killars liv, men måste ändå säga att vi var grymma! ;)
Kan nu konstatera att det inte är helt nyttigt att dricka blod, man måste se upp med bäst före datumen när man är i en öken och vill man ha en egen stad gäller det att ha bra kondition och starka lungor. Bra att veta!
 
I torsdags var det dags för vår andra grottur, så för att tagga igång såg i filmen "Sanctum". Rätt skönt att vi faktiskt bara skulle krypa och inte dyka i grottsystemet. Vår tur gick till Norge och Hatcham Hole - coolt namn eller hur?!
Som man kan höra på namnet var detta en riktigt bra grotta! Vacker med de vindlande mjuka formerna som samtidigt är så hårda o kalla. Dessutom fanns det passager av klättring. Kan inte bli mycket bättre än så. Enligt min mening var hela turen väldigt lyckad! Och endast till priset av några nya blåmärken.
 
Helgen har vi spenderat på lite olika håll. Några av oss var i alla fall till Vilhelmina där vi hjälpte till med pannkakskyrkan. Faktiskt riktigt roligt att stå ute mitt i natten o grädda plättar. Förhoppningsvis kan det också leda till något mer.
 
Fler bilder på vad som händer här i fjällen kommer så småningom. Håll tummarna! Eller kolla på fb.
/Tove
Trackback
RSS 2.0