v.17

Och ännu en gång är alla tillbaka efter en väl behövd veckas lov. Det är inte mycket som går upp emot att få komma tillbaka och ännu en gång träffa all de man tycker om så mycket och varit ifrån så länge.

 

Måndagen blev som vanligt lite av en uppsamlingsdag med "inför" och "egen tid".

Sedan har Evelin tagit oss genom reformationen med bland annat Martin Luther som huvudman och P-O tog oss igenom de senare år-talen med de olika ideologierna och samfunden som framstod på den tiden.

 

Onsdagen fick vi oss en helt fantastisk topptur. Skidorna kom på redan på morgonen och sen tog vi kungsliften upp för att där ifrån ta oss vidare till 1380. Även om vädret från en börjar inte vara det bästa, ej heller det sämsta. Så blev det ändå så pass bra att man frammåt eftermiddan kunda ta av sig jackan och sätta på sig brillorna. Gud är god! Och här kommer några bilder.

Photo: Linnea Åkerström Photo: Linnea Åkerström Photo: Linnea Åkerström

 

 

 

 

Torsdagen blev lite av en halvdag då vi inte tog oss iväg förrän framåt 1. Och då blev det till att slänga in skidor och packning i bilarna och så for vi iväg till Laisaliden.

Dock var väll varken vädret eller snö föret på vår sida och turen blev ganska kort. Men att få komma hem till en tallrik färdig lagad varm fisk soppa och pannkaka med sylt till en varm kopp kaffe, det är inte helt fel det heller!

 

Resten av veckan har bara bestått av buss och bil åkandes söderut i landet för min del så därför kan jag inte säga något mer om läget i Hemavan. Men de har de nog bra, som alltid :)

 

Jag hoppas att de har fått sig en bra tur idag med då de skulle bege sig av mot krutfjäll, grytrind.

Hoppas även helgen blir lyckad då den kommer bestå av valborgs firande i Hemavan med stor majbrasa för en del och tyvärr också stägning av liftsystem för säsongen :( En del av oss åker också iväg till Vännas och Equmenias årliga riksstämma. Så även denna helg håller vi till på olika håll.

/Judit

Trackback
RSS 2.0