Student Ski

Skolveckan fortsätter. Igår var vår enda bibellektion denna vecka och den handlade om Jesus. Bland annat gjorde vi ett kort grupparbete där vi fick gå in djupare på Jesu under i Lukasevangeliet. Med hjälp av frågor kan man hitta många vinklar och väcka nya tankar kring bibelverser. Ett tips är att bara läsa en annan bibelöversättning (Bibel 2000, studiebibeln, svenska folkbibeln osv) för att se hur de har översatt på olika sätt.

Från idag till på söndag är Hemavan invaderat av studenter från Umeå och Luleå universitet. Hörde att det rörde sig om 900 pers., lite skillnad från en vanlig helg! Idag har det varit kö till liftarna, någonting som vi inte är så vana vid. Antar att det bara är att vänja sig, säsongen kommer ju igång nu snart.

Fredag och lördag kl 20 kommer det vara ett musikcafé på SMU Fjällgård. Musiklinjen från Dalkarså Folkhögskola står för musiken och Bibelfjäll står för fikat. Jag har en känsla av att det kommer att bli riktigt grymt! Så om du är i Hemavan i helgen - be there or be square!
 

/Linnea
Trackback
RSS 2.0