Händelserik vecka

Nu var det ett tag sen det hände något här (beror delvis på att de personer som skulle blogga de senaste veckorna glömt bort att göra det).
Sen sist har vi hunnit med ett sportlov då störredelan av klassen åkte hem, men vi som stannade kvar i Hemavan hade en vecka av helt underbar skidåkning i massa nysnö. Veckan efter lovet pratade vi om de olika Mariorna i Bibeln, och denna vecka började med besök av Ray Baker från CredoAkademin. Väldigt intressant, han pratade om trons försvar. Efter två dagar av massa fakta så var vi välförtjänta av en dag ledig, så i onsdags var vi lediga och detta firade vissa med att hyra skoter och andra med att åka till Tärnaby och gå i affärer. Efter att ha "vilat" en dag så blev det en lugn dag på en sjö på Jofjället där vi fick prova på att pimpla. Det var en blöt men skön dag, och några fiskar fick vi också, så nu har vi smakat på grillad färsk röding, väldigt gott.
Efter två ganska lugna dagar var det dags att dra upp tempot lite, och detta gjorde vi med att åka bräda för hela slanten. Vi har haft besök av Julia och Johan Strand som har åkt med oss två dagar, igår åkte vi i Hemavan i två grupper, en grupp med de som inte åkt bräda så mycket innan och en med oss som har åkt en längre tid. Efter en del slit, blåmärken snö innanför jackan och skratt så kan alla åka bräda. Idag tillbringade halva klassen dagen i Tärnaby med parkåkning, skogsåkning och stek i solen. Dagen avslutades med ett skogsåk på baksidan av Laxfjället, det bästa åket någonsin för vissa av oss. fast det blev en del snöbandande efter att ha provat lite drops o pillows.
// Jesper

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0