THS:are överallt!

Igår kom det massa (i våra mått mätt) elever från Stockholms teologiska högskola, om det inte vore för glaciärturen och Rutjebäcken skulle det nästan kunna ses som veckans händelse. De stannar tills på söndag och bidrar med liv på gården, mycket skratt, gott humör och någon känsla av civilisation. Tyvärr bidrar de även med långa köer i matsalen och idag tog de vårt bord vid lunchen, men... man får ta det onda med det goda, det är trots allt de som är gäster ;)
Idag har vi för övrigt varit ute och fiskat men vi får nog hålla oss till människofiske i fortsättningen för fiskarna verkade inte nappa på våra tankar alls...
Som någon kanske har hört/läst så har det varit två 22-åringar som fastnat på Södra Sytertoppen (som jag faktiskt också bestigit, så det så ;) ). Vår fjälledare Mojo har varit borta i nästan två dygn för att de letat och letat och letat i snö och dimma. Vi här har verkligen haft de unga killarna i våra tankar och bett för dem och räddningsarbetet, tack och lov har allt gått väl och de har nu kommit ner och mår bra. MEN, jag måste bara säga, de var inte på en glaciär som svt säger (kände bara att jag behövde få säga det).
En stor eloge till den fantastiska fjällräddningen som består av ideellt arbetande människor som åker hemifrån och är borta från vanliga jobbet, jobbar stenhårt, natt och dag för att rädda liv bland fjällen!

//EvaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0