HEJ BLOGGEN. HEJ VÄRLDEN. HEJ VÄNNER.

Nu har vi varit igång i två veckor och oj vad mycket som hänt. Den nya terminen började med att en utav oss hoppade av bibelfjäll. Jag har svårt att beskriva vad vi alla kände då men det var jobbigt. Riktigt jobbigt. Jag hoppas att det ska komma ett hyllningsinlägg till denna underbara människa här på bloggen snart. Så nu är vi alltså 11 stycken och det märks att vi förlorat något värdefullt.
 
Men klockan fortsätter att slå och världen verkar inte förstå vad som hänt, så livet går vidare.
Vi har nu börjat med evangelierna och Jesus. Elisabet har varit uppe hos oss och förgyllt vår tillvaro lite extra. Igår hade vi stormkökstävling i -22°C. Vi skulle servera trerätters som går att laga uppe på fjället. Några mindre missöden blev det kanske. Kanske är Mojo också några kastruller fattigare. Men kul hade vi. Det vinnande laget serverade som förrätt toast med getost och strömmande bäckar av honung. Viltskavsgryta med råstekt potatis och timjan. Och som efterrätt ljuvliga vinteräpplen med sirapsdränkta nötter eller nått sånt. Vem som vann? JAG SÅKLART. Och Elin, Hanna och Imme.
 
 
Vi har också denna veckan tagit snöskoter körkort! Idag har vi varit ute på tur. Mot Syterpasset och Tärnasjön åkte vi, men fick vända inne i passet för att det blev så dåligt väder. Så istället åkte vi upp på Jofjället och fick se Hemavan från en helt ny vinkel! Vi hade riktigt roligt och jag skulle kunna dela många roliga historier om våran tur. Men eftersom det var hyrda snöskotrar så behåller vi dessa för oss själva... Men det gick fint till slut och alla kom vi hem oskadda...skotrarna med! 
 
 
 
Kram Emmy (och Imme litegrann)

Kommentarer
Postat av: Emilias pappa

Hej på er! Äntligen ett "livstecken". Det är alltid lika roligt att läsa om vad ni får vara med om där "uppe" - alla äventyr på fjället, alla möten med människor och resan i Bibeln. Mycket roligt och fint får ni vara med om och många fina bilder - Tack. Nöu få I bara önschk je allihop en reiktigt trevli helg. Je val va åtseijen, se je eint kaller å faar ill je. Emilia får översätta.

2013-01-18 @ 19:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0