Dagstur till Gryttind

Den här veckan har Fjället stått på schemat. Det har varit en del teori om Första Hjälpen och kök. Mojo gick igång en del på sistnämnda lektionen. Det är roligt att se! Men vi har såklart även varit utomhus. I måndags for vi till Ruttjebäcken för att se hur där ser ut när det är snö och is. Fantastiskt fint även nu.
 
I tisdags for vi över till Norge för att göra en dagstur på Gryttind. Vi hade otroligt fint väder, även fast det blåste en del och det var lite kyligt. Men solen sken och snön var vit. Vi fick en del finfina kort därifrån så här kommer några. Dessa är tagna av Carl.
 
Utsikten från toppen.
 
Mer utsikt.
 
Och lite mer utsikt.
 
Gänget på toppen. Två kunde inte följa med denna tur, därav endast tretton på bilden.
 
Jag (Sara) och Olivia njuter av utsikten från toppen.
 
En toppenkram med Jocke och Jessika.
 
Nu börjar folk även åka till de sina eftersom veckan som kommer har vi lov. Vi är några som stannar till på lördag och åker då. Två kommer inte åka hem över huvud taget.
 
Vi hade tänkt att presentera oss alla lite kort framöver någon gång. Då får ni som läser veta lite mer om vilka vi är som går här på Bibelfjäll. Jag vet inte riktigt när detta sker, men det blir nog någon gång efter lovet (alltså vecka 45). Så håll utkik!
 
Hoppas ni alla har det gött, det har vi.
Kram, simma lugnt och don't let the bad bugs bite.
 
/Sara
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0