En septembervecka

Ytterligare en vecka har passerat här i Hemavan. Vi har pratat om skapelsen och fick en ovanlig men kul uppgift av K-A, nämligen att tillsammans i grupper skapa ett ätbart konstverk. Fyra fina tårtor blev resultatet, se och njut! 
 
Tårta:
1: Jorden med kontinenter och djur. Av Maja, Sara, Emma och Jonathan
 
2: Treenigheten, fyllningen består av choklad, vanilj och banan men är ändå samma tårta... Av August, Samuel och Jessika
 
3: Korset gör en väg från Gud till människan. Av Joel, Joakim och Jocke
 
4: Kunskapens träd. Av Albert, Johannes, Olivia och Carl
 
Kunskapens träd
 
 
 
 
 
 
 
På onsdagen var det avskedsmiddag för P-O på fjällstationen. God mat, fina tal och en egenkomponerad (nödrimmad) sång av oss i klassen. P-O slutar i början av oktober och flyttar då från Hemavan. 
 
 
Igår, lördag, for vi till byn Oltok på en dag som byborna ordnat. Flera av de som bor där är också faddrar till några av oss. Vi fick bl.a. baka mjukkakor på stenhäll, höra om hur skolorna i byn var förr i tiden och så blev vi bjudna på sopplunch. Mycket trevligt och kul! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej hopp! /Olivia

Kommentarer
Postat av: Johannes från Bibelfjäll 12/13

Tårtbakning på lektionstid! Bibelfjäll blir bara bättre och bättre! Hoppas att ni har det lika bra däruppe som det ser ut :) Detta får mig verkligen att sakna BF och Hemavan! Guds välsignelse!

2013-09-28 @ 21:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0