Alla far vi åt olika håll

Denna vecka har vi haft en så kallad stadsvecka som tillbringats i Härnösand, Örnsköldsvik och Umeå. Det har varit ganska intesivt men väldigt kul. Vi började i söndags med att åka den långa vägen från Hemavan till Härnösand där vi stannade till onsdagen. Vi bodde på Härnösands folkhögskola som Bibelfjäll numera tillhör. Vi fick se skolan, ha lektioner i Mångfald Och Dialog, se danslinjen, gå på elevkonsert med mera. Utanför skolan hälsade vi på några församlingar, bland annat Pingstkyrkan där vi fick titta in under en kväll då de hade arbete med integration. 
 
På onsdagen drog vi vidare mot Umeå med ett kort stopp i Ö-vik där några badade och andra gick på stan. Väl i Umeå fick vi träffa en judinna, en katolsk präst och en muslim. Det var mycket intressanta möten som gav oss en del att tänka på. Vi hälsade också på EFS på deras kontor. 
Som ni märker har vi haft en händelserik vecka.
 
Nu har vår kära klass splittrats och vi drar åt olika håll, för nästa vecka är det församlingspraktik. Exempel på ställen som får besök av Bibelfjäll är Luleå, Skellefteå, Umeå, London och Tenneriffa. Som ni förstår finns potential för spännande sju dagar framöver. Vi får väl se hur många rapporteringar som kommer upp här på bloggen. 
 
Ha de brao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0